• Kilbäcksgatan 23
  • 073 - 141 79 14
  • Öppet: ons - fre: 11 - 18 | lör: 11-15 | sön - tis: stängt

Historien bakom kafé RÅG

blueberries

RÅG strävar efter att vara ett kafé för många. Vi erbjuder ett brett utbud för den som är hungrig eller fikasugen och vi har alltid flera alternativ för den som vill äta veganskt eller vill ha alternativ gjorda utan gluten. Vi vill blanda traditionellt och modernt både vad gäller mat- och fikautbud. Vi bakar allt själva, utom visst bröd, och maten är gjord från grunden med stor omtanke. Vi väljer ofta närproducerade, ekologiska och fair trade-märkta råvaror/varor. Vi erbjuder också ett urval av hantverk från AfroArt och hantverkschoklad från Svenska kakaobolaget.
2019 var året då jag kände att det var dags! Efter några olyckliga händelser som försenade öppnandet, såsom ett brutet ben och problem med bygglovet för lokalen, kunde vi tillslut öppna den 29 november 2019. Miljön är viktig på RÅG. Vi vill att alla ska trivas hos oss, det ska kännas som att komma hem, som att sitta i mitt vardagsrum. En lugn och mysig oas mitt i staden. Vi fortsätter arbetet med att skapa en positiv och mysig atmosfär i vårt retrocafé.

VI BAKAR EFTER BESTÄLLNING

Fyra olika sorters tårtor som allihop bakas av RÅG

Vi är inget konditori men vi bakar gärna din tårta eller tar andra beställningar på bakelser, sötsaker eller smörgåstårtor. Vi vill att det ska märkas att de kommer från RÅG och hittar gärna på nytt både vad gäller smak och utseende.

DET ÄR VI SOM JOBBAR HÄREn glad kvinna som står bakom disken i sitt kafé

LINDA

Jag som startat RÅG heter Linda Anneheden och är i grunden beteendevetare med en fil. lic. i psykologi. Jag kommer således från en helt annan bransch men har så länge jag kan minnas haft ett stort intresse för att baka och laga mat. Drömmen om ett eget kafé har funnits med mig sedan gymnasietiden och jag har på olika sätt förberett mig på att en dag öppna eget.dummy300300

TEA

Our focus is on a complete experience and our passion for sourcing fresh ingredients from farmers and suppliers we know, combining with traditional flavors into exceptional cuisine is our greatest joy.dummy300300

MEDARBETARE

Our focus is on a complete experience and our passion for sourcing fresh ingredients from farmers and suppliers we know, combining with traditional flavors into exceptional cuisine is our greatest joy.